diumenge, 6 de febrer del 2011

Enfilant l'agulla...


DECLARACIÓ D'INTENCIONS:


Fa una colla d'anys que tinc quatre grans passions: la meva família, la literatura, la traducció i les Galipettes (uns ninotets de feltre als quals dedico algunes de les meves hores de lleure www.galipettes.com).


Per a concloure el Màster en Literatura a l'Era Digital que dirigeix la Dra. Laura Borràs, una de les més grans especialistes en Literatura Digital a tot el món, m'he decidit a fer, com a treball final, una petita obra de literatura digital on poder fer conviure els meus grans vicis.


Així, ha nascut la idea de LES AVENTURES DE LA LALA que, des d'aquest blog, podreu veure com van prenent forma.


LES AVENTURES DE LA LALA es presenten com una petita obra de literatura digital formada de petits poemes digitals, diferents aventures que seran protagonitzades per la Lala, una avioneta intrèpida, i les seves dues pilots, la Noa i l'Uma (que encara no podeu veure a la captura de pantalla)... 


Els elements en feltre i plens de colors de les Galipettes marcaran l'estètica d'aquesta obra que pretén arribar a tots els públics mitjançant el joc i l'experimentació visual i textual. Les paraules cauran, apareixeran, flotaran, s'intercanviaran... fent i refent poemes inventats i preexistents en diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès, tot i que la llengua de base serà el català).


Amb tot això, imagino que pensareu, i la quarta de les passions? Què hi pinta la família en tot plegat? Doncs bé, la Noa i l'Uma són, de fet, les meves filles i l'avioneta Lala, no és ni més ni menys que la seva àvia, a qui, de petita, la Noa deia "avioneta" (potser per què era una àvia petiteta?) i a qui l'Uma, que encara no controla massa la fonètica, anomena LALA...


Escalfem motors, posem fil a l'agulla... i ben aviat us podrem presentar LES AVENTURES DE LA LALA.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstic. Ganes de veure creixer el projecte.

Marc ha dit...

Ja tinc ganes de veure la contuació.

El tiet de madrid!

Berta ha dit...

Moltes greàcies!!!
Aviat, aviat...

:))